• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Flavin7 U-vitamin DR Caps 100 db

Nyomtatás
C:2165.Gyulladáscsökkentő hatás elsősorban a gyomor-béltraktusban képes regenerálni az emésztő-szervrendszer nyálkahártya-sérüléseit és hiányosságait segíti a májat a káros anyagcseretermékek eltávolításában!
Gyulladáscsökkentő hatás  Gyulladáscsökkentő hatás elsősorban a gyomor-béltraktusban képes regenerálni
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár9 700 Ft
Ár / kg
Leírás
Gyulladáscsökkentő hatás elsősorban a gyomor-béltraktusban képes regenerálni az emésztő-szervrendszer nyálkahártya-sérüléseit és hiányosságait segíti a májat a káros anyagcseretermékek eltávolításában!
 
Amennyiben azt szeretnénk elérni, hogy a kapszulában lévő hatóanyagból a lehető legtöbb jusson el a béltraktusba, válasszuk a DR kapszulás változatot! A DR kapszula ellenál a gyomorsavnak, amíg a gyomorban tartózkodik, így a kapszula tartalma a bélrendszerben fog kioldódni és kifejteni a hatását. 
 
Az U-vitamin segít csökkenteni a gyulladást a vékonybélben és a vastagbélben is. 
Táplálkozási szempontból a gyomor-bél traktust tartják az egyik legfontosabb szervnek a szervezetben. Az egészséges emésztőrendszer a legfontosabb az optimális egészség eléréséhez, a rossz emésztés okozhat több, látszólag független problémát. Az egészséges táplálkozás és a gyomor egészsége ezért szorosan összefügg. 
 
Az U-vitamin az S-methylmethionine egyik elnevezése. 1950-ben Garnett Cheney publikálta ennek az anyagnak a fekélyellenes hatását egy tanulmányban és azt állította, hogy védőhatást fejt ki a gyomor-és bélnyálkahártyán és a májban. A fekély (angolul ulcer) szó után kapta az S-meth-ylmethionine az U-vitamin nevet. 
 
Klinikai vizsgálatot végeztek, hogy értékeljék a koncentrált káposztalé hatékonyságát a gyomorfekély kezelésére. A betegeket a San Quentin börtönben diagnosztizált fekéllyel kezelték egy kettős vak kontroll kísérletben. Az egyik csoport káposztalé koncentrátumot kapott, a másik pedig placebót. A kezelés értékelésének az alapja a fekély ismételt röntgen vizsgálata volt. A 22 napos határidőt hagytak a fekély gyógyulására. A kísérlet eredménye, hogy a káposztalé koncentrátum hatékony segítség a peptikus fekély gyógyulásában. 
 
U-vitamin a zöldségekben- pl.nyers káposztában (föleg a kelkáposztában), paradicsomban, retekben, spárgában, petrezselyemben, zellerben-található nagyobb mennyiségben. Kb.3-5 kg savanyú káposzta tartalmaz kb. 300 mg U-vitamint. 
Fogyasztás: 1 szükség esetén 2 kapszula/nap 
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél