• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Vita+Active Kelbimbócsíra kapszula 100db

Nyomtatás
Cikkszám:531. Összetevők: liofilizált, szárított kelbimbócsíra őrlemény, cirokmag-héj őrlemény felhasználásával, zselatin, B12-vitamin.
Gátolja a rákos sejtek életben maradását, tisztítja a májat! Gátolja a rákos sejtek életben maradását, tisztítja a májat, vérszegénységen javíthat
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár3 160 Ft
Ár / kg
Leírás
A nagy Sóstóból nyert 84 Fajta Ásvány és Nyomelembe van Csíráztatva-20-szor-50 szer erősebb a hatása! Ezek a kis csírák hordozzák magukban a majdani növények kifejlődéséhez szükséges tápanyagokat.Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjékben, enzimekben. Az ásványi anyagok(Ca, Mg, K, Na, Fe, Mn, P)vízben oldható ásványi sókká alakulnak, jelentősen nő a vitamintartalom(A, B, C, E, K, U,)valamint az enzimek aktivitása is tovább növekszik. A csírázó mag könnyen emészthető formában tartalmazza az összes tápanyagot, mely az élethez szükséges. A csírák kitünő vértisztítók, hatásosan méregtelenítenek, segítik a májműködést, kedvezően hatnak az emésztésre,általános immunerősítők és gyulladáscsökkentők, megnyugtatnak, természetes módon, segítik az egész szervezetet.
Ezek az apró kis hajtások ugyanis a kifejlett növény esszenciáját tartalmazzák, bennük van mindaz az életerő és tápanyag, ami a magból származik, és amelyre a csírából fejlődő növénynek egész életében szüksége van. 
 
 
 Összetevők: búza csíra őrlemény, cirok mag-héj őrlemény, zselatin, C-vitamin. 
Kiváló forrása a többszörösen telítettlen -jótékony hatású- növényi zsírsavaknak, és olyan vegyületeknek, melyek fontos szerepet töltenek be többek között a daganatos megbetegedések megelőzésében. 
 
 
Hatása: 
-Gátolja a rákos sejtek életben maradását, tisztítja a májat, vérszegénységen javíthat, mivel segíti a vér oxigén ellátását. 
Felhasználási javaslat: napi 3 X 1-2 kapszula 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Étrend-kiegészítõ nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet 
és az egészséges életmódot. 
Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben 
1 kapszula
B12-vitamin: 0,3mg RDA 30 %
                                                                              

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél