• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Amino Lizin kapszula 100db

Nyomtatás
Cikkszám:478. Összetevők: L - Lysine monohydrochloride, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), zselatin.
Lizin a herpesz ellenEsszenciális aminosav, egy ember napi szükséglete 1-1,5 g.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár5 890 Ft
Ár / kg
Leírás
 A lizin a herpesz I és II (ajakherpesz, bárányhimlő, övsömör, stb.) megelőzésében és kezelésében is kifejezetten hatásos. 
 
A szív egészségi állapotára is jótékony hatással van, mivel megakadályozza a felesleges anyagok lerakódását az artériák falára. 
A lizin szerepet játszik a kollagén képződésében, ami a bőr, az izmok és az ízületek egészségi állapota szempontjából fontos. Az öregedés során kollagént veszítünk, aminek a ráncosodás az eredménye. A kollagén természetesen az összes kötőszövet egészsége szempontjából fontos anyag a porcok, inak, ízületek, bőr, csontok és fogak, és sok szövet növekedésében, valamint regenerálódásában kulcsszerepe van.
 
 
 
A Lizin a fehérjékben általában megtalálható 20 aminosav egyike. 
Esszenciális aminosav, egy ember napi szükséglete 1-1,5 g. 
Elõsegíti az izom-, a csont-, és egyéb szövetek kialakulását és megmaradását, mindemellett gyorsítja a regenerálódást is. 
Ismert a herpesz I és II elleni hatásossága folytán, és néhány öregedéssel összefüggõ bõrproblémával szemben is sikeresen alkalmazható. 
 
A legújabb csontritkulással kapcsolatos kutatási eredmények azt támasztják alá, hogy a kalcium, foszfor és D-vitamin bevitele mellett ugyanekkora szerep hárul a lizinre is, ennek a betegségnek a megelõzésében, leküzdésében. Hiányában a kalcium nem tud beépülni a csontokba és fogakba. 
 
Összetevők: L - Lysine monohydrochloride, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), zselatin,, színezék (titán-dioxid). 
 
Hatóanyag:napi adagban:
1 kapszula
L-Lysine: 300 mg
Összes polifenol: 6,6mg
Ebbõl: flavonoid: 4,3 mg 
 
 
Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap. 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Az étrend-kiegészítõ nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
 
 
                                       

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél