• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Amino Glutamin kapszula 100db

Nyomtatás
Cikkszám:496. Összetevők: L-glutamin, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány; feketeribizli mag-héj szárítmány; pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány; almahéj szárítmány), zselatin.
Elősegíti a szellemi képesség fejlődését!Nagy mennyiségű ammóniát képes megkötni, ami gátolja az agyműködést.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár5 460 Ft
Ár / kg
Leírás

Serkenti az agyat.

Nagy mennyiségű ammóniát képes megkötni, ami gátolja az agyműködést. Elősegíti a szellemi képesség fejlődését, javítja a megfigyelő képességet, csökkenti a szellemi kimerültséget. Segíthet az alkoholizmus leküzdésében is. Gyorsítja a fekélyek gyógyulását, enyhíti a fáradságot, csökkenti a depressziót. Segíthet impotenciás zavaroknál. Gyorsítja a sebgyógyulást, erősíti az immunrendszert és gátolja olyan kezelések mellékhatásainak kialakulását, mint például a kemoterápia. Sebészeti beavatkozások, trauma és rákbetegek gyógyulását is segíti.

 
Az L-glutamin, mely gyakorlatilag minden amino "anyjának" tekinthető, joggal lett a legnépszerûbb amino a közelmúltban. Segít fenntartani a sejtek sejtmembránon belüli vízellátását, azaz a sejttérfogatot növeli (cellvolumizáció). 
Az L-glutamin nem esszenciális aminosav hanem csak "feltételesen" esszenciális, ami azt jelenti, hogy bár képesek vagyunk elõállítani megnövekedett igény esetén szükség van a kívülrõl történő pótlásra. 
Megtalálható a csontszövetben, tüdőben, májban, agyban és a gyomorszövetben. A legtöbb L-glutamint a csontszövet tárolja, a test tartalékainak mintegy 60%-át. 
 
A vázizomzat sejtjeiben szabadon áramló aminosavak 60%-a glutaminból áll, tehát a 18-féle aminosavból csak 
ez az egy alkotja az izomszövet 60%-át! Bizonyos esetekben, amikor a test kemény fizikai munkát végez, a tartalékok kiürülhetnek. Az L-glutamin szint akár 50%-kal csökkenhet. Ilyen esetekben van szükség a táplálék-kiegészítő formájában elfogyasztott L-glutaminra. Az izomszövet glutamin koncentrációját sok minden befolyásolja. A sérülések, stressz, éhezés, mind hatással vannak rá. Ezérta glutamint alkalomadtán esszenciálisnak bélyegezték. 
 
Összetevők: L-glutamin, zselatin, vörös szőlő mag-héj kivonat, feketeribizli mag-héj kivonat, feketeszeder mag-héj kivonat. 
Hatóanyag napi adagban:
       1 kapszula
L-glutamin: 300 mg
Összes polifenol: 6,6 mg
Ebből: flavonoid: 4,6 mg
Resveratrol: 0,003 mg
 
Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap. 
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 
 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél