• baby_01.jpg
  • termekpatika2 1000x200.jpg
  • termekpatika 1000x200.jpg

Trace Minerals 84M 100ml

Nyomtatás
C:172.Minden gyógynövény, vagy gyógynövény kombináció hatását elősegíti az ásványi anyagok hozzáadása.-Vitaminok hatásának javítása, hisz ezek nem hasznosulnak megfelelően ásványi anyagok nélkül.
Jobb mentális közérzetet eredményezhet!Jobb mentális közérzetet eredményezhet.
Szállítás GLS futárszolgálat 1 524 Ft
Fogyasztói ár3 280 Ft
Ár / kg
Leírás
Összetevők, hatóanyagok:
klorid, magnézium, szulfát, nátrium, lítium, bór, kálium, bárium, kalcium, szén, cérium, európium, fluor, gallium, arany, indium, jód, vas, lantán, luténium, mangán, nitrogén, palládium, foszfor, platina, szkandium, szelén, szilícium, kén, titán, vanádium, cink, ezüst, valamint a tengervízben elõforduló ásványi anyagok és nyomelemek változó mennyiségben.
 
Adagolás: napi 1-3x20-30 csepp vízhez, gyümölcsléhez, teához, stb. keverve. Hígítva fogyasztandó! Szembe ne kerüljön!
Trace Minerals 84M
Felgyorsult világunkban táplálkozásunk során egyre kevesebb természetes eredetű ásványi anyaghoz és nyomelemehez jutunk hozzá. Sok élelmiszer ásványianyag tartalma szerény. Természetes forrásaink kimerülõben vannak a talaj túlzott kihasználása miatt. Az ásványi sókat nélkülöző szervezet nem képes fejlõdni, egészségét megőrizni. Szervezetünk a táplálékokat, vitaminokat nem képes felhasználni, beépíteni ásványianyagok és nyomelemek nélkül. Ha a vitaminokat fontosnak tartjuk, az ásványi anyagok többszörös jelentőségűek. Szervezetünknek szüksége van az oldott, ionos tengeri ásványokra és nyomelemekre. Ha szervezetünkben megfelelő alkáli ion szint áll rendelkezésre, a mérgező savakat képes testünk semlegesíteni. Amikor már például nincs elegendõ kalcium vagy más alkáli ásványi anyag bevitel, a test a túlélés érdekében a csontokból szerzi be a szükséges mennyiségű kalciumot.
A Nagy Sóstóból nyert TM 84M nátriumszegény ásványi anyagok fogyasztásával a test hozzájut a táplálkozás során magunkhoz nem vett létfontosságú ásványi anyaghoz is.
 
A Trace Minerals 84M jótékony hatása:
-Biztosítja az emberi test számára legfontosabb ionokat: nátriumot, káliumot, magnéziumot, kloridot, szulfátot és foszfátot.
-Segíti a koncentrációt. Állóképesség, általános vitalitás javítása.
 
-Az ásványi anyagok nagy segítséget nyújtanak bármilyen tisztító kúránál.
-Jobb mentális közérzetet eredményezhet az ásványi anyagok kiegészítő használata.
-Minden gyógynövény, vagy gyógynövénykombináció hatását elősegíti az ásványi anyagok hozzáadása.
-Vitaminok hatásának javítása, hisz ezek nem hasznosulnak megfelelõen ásványi anyagok nélkül.
-Ízületi problémák esetén is kíváló segítséget nyújt.
-Az ásványi anyagok a csont és fog sűrűségnek és keménységnek fontos tényezői. Szerepet játsszanak a fogszuvasodás megelőzésében.
-Allergia esetén a fogyasztók pozitív eredményről számolnak be.-Hatására javulhat a haj, a bőr és a köröm minősége, szépsége.
-Menstruációs és premenstruációs problémák csökkentésére, kombinálva olyan gyógynövényekkel, amelyeket hagyományosan nõi panaszokra alkalmaznak.
-Migrénes fejfájások megelőzésére is alkalmas.
-A fürdővízbe téve, vagy utána néhány csepp (2-4) ásványi anyag a nedves bőrbe masszírozva puhítja és felfrissíti a bőrt. Az asztali só kiváló természetes helyettesítője. A nátrium más ásványi anyagokkal egyensúlyban nem káros a magas vérnyomásra, mint a közönséges asztali só. Kiegyensúlyozottabb sós ízt ad, a közönséges konyhasóval összehasonlítva sokkal jobb és ízletesebb.
 
Felhasználási javaslat:
Napi 1-3 X 20-30 csepp italokhoz, vízhez, gyümölcslevekhez, teához, kávéhoz, stb. keverve. Ételek (levesek, öntetek stb.) készítéséhez.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
                                   

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Bejelentkezés

Hírlevél